keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Blogin herätys Ruususen unilta

Ohhoh, niin se vaan on vuosi kulunut viimeisestä päivityksestä.. Ajattelin kuitenkin vielä herättää blogin henkiin uudestaan, ihan vaan vaikka itselleni todisteeksi ja muistoksi näiden väsymyksestä sumuisten vuosien kunniaksi, että oikeesti on lasten kanssa puuhattu ja tehty. Ehkä nyt jopa muistan kantaa paremmin kameraakin mukana :)

Edellisestä päivityksestä sen verran, että varsin raskaan raskauden jälkeen meille syntyi  kolmas tyttö lokakuun lopussa. Synnytys käynnistettiin ja kesti lähdöstä maaliin 4,5 tuntia. Minä kipukammoinen selvisin siitä luomusti, tosin vähän oli pakko, kun tarjottu spinaali meni pieleen.. Kokemus sillä hetkellä oli kamala, mutta jo puolisen tuntia synnytyksestä olinkin tapahtuneesta yllättäen varsin mielissäni, sillä kyllä se vaan tuntui ihan eri tavalla.


Tässä ikää on 1 vrk

Nyt Fiona-neidillä on nyt ikää 5 kk ja aika kuluu luvattoman nopeaan. Syksy ja talvi hujahtivat vauhdilla. Oli iso muutos itsellekin tottua "aikaisiin"  säännöllisiin aamuheräämisiin Aadan eskaria ja Tildan kerhoa varten, mutta meidän molempien työaikojen vuoksi tytöt eivät ikinä joutuneet päiväkotiin ennen klo 11, toki iltahoitoja heillä välillä sitten oli. Ja vain n. kolme hoitopäivää viikossa. Meidän tytöt olivat siis vuoropäiväkodissa. Nyt tavoitteena on olla kotona niin pitkään kun se vain on taloudellisesti mahdollista. Aadalla alkaa koulu ensi syksynä jo on ihanaa olla kotona, kun toinen tulee koulusta kotiin. Sitä tässä jo molemmat jännitetään.. Tulis nyt vaan ensin se kunnon kevät ja kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti