sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Robinin keikalla

Meidän tytöt fanittavat Robinia aivan hurjasti ja voi onnea ja autuutta, kun Robin tuli keikalle tänne Porvooseen! Pitihän sinne tietysti liput saada ja hyvä, että tajusin varata ne ennakkoon, sillä ovelta käännytettiin paljon innokkaita pettyneitä ihailijoita pois, sillä keikka oli loppuunmyyty! (ihan ennenkuulumatonta tässä kylässä..)
Aamupäivä kului niin h-i-t-a-a-s-t-i, vaatteita valittiin hartaasti, sillä täytyihän sitä olla tyttöjen omin sanoin "mahdollisimman rock"! Urheiluhallille mentiin jo hyvissä ajoin ja päästiinkin melko eturiviin. Aikaa tapettiin tuttuja moikkaillessa, sillä tuntui että siellä oli koko Porvoo paikalla :) ja sitten -IIIIIIIIIIIIIIIIIIKKK! Robin tuli lavalle korvia huumaavan huudon ja kiljunnan säestyksellä! Faija skitsoo räjähti voimalla käyntiin ja tytöt jammasivat ja lauloivat mukana heti ekasta biisistä lähtien.









Tästä ei juuri fiilikset enää nouse!
 Kyllä se Robin osasi yleisönsä ottaa! Keikan jälkeen piti vielä nimmaria jäädä metsästämään.. Niinpä, niitä kun ei jaettu heti suoraan esiintymisen jälkeen, niin nämä tosifanit halusivat päättäväisesti jäädä ulos palelemaan ja odottamaan Robinia.. Vaati kyllä 4- ja 7-veeltä melkoista tahdonlujuutta, kun pissahädästä ja kylmyydestä huolimatta eivät liikahtaneet paikaltaan.. Voi apua..!


Ihan varmaan se kohta tulee pian.. Ihan kohta..

Sitkeä  reilu puolen tunnin odotus palkittiin

Ja kyllä, tässä signeerataan juuri meidän levyä..!
Tämän jälkeen säihkyvät tähtisilmät pakattiin kiireesti autoon ja vietiin kotiin nukkumaan.. Vielä sängyssäkin tytöt huokailivat, kuinka ihana ilta oli! Tarvinneeko edes sanoa millä seuraava aamu alkoi.. Frontside Olliella tietenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti