keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pyöräpohdintaa

Meillä ollaan metsästämässä tytölle uutta isompaa pyörää ja tämäpä alkaa olla melkoinen dilemma. Aada on nyt 8-v ja eka pohdinta koskee juurikin tuota tuumakokoa ja sitä, että pyörä olisi nyt pitkäaikaisempi ostos, kun vain vuodeksi eteenpäin.. Toinen pohdinta on koskenut sitä, tarvitaanko pyörään jo vaihteita. Luultavasti kyllä. Ja kolmas on yllättäen ulkonäkö. Tämä on erityisesti äidin ja tyttären ongelma, isille kelpaisi vähempikin pähkäily..

No joo, yhdessä ollaan Aadan kanssa katseltu netistä vähän malleja ja aika lailla meillä (onneksi) menee maut yksiin. Huh!



Nakamura 20" 3-vaihteinen, 229 € (ovh 299 €)
Tämä pyörä on Budgetsportin valikoimasta. Ihan kiva, sanoi tyttö.. Ei siis ollut mitenkään vaikuttunut.


Tunturin Ginger 20" 3-vaihteinen, 329 €

Tämä pyörä löytyy mm. Nummen Pyörän valikoimasta. Ihan kiva tämäkin, pinkki on aina pinkki.. ;)



Monster High 20" 1-vaihteinen, 268 €
Tää on kyllä muodoltaan tosi mahtavan näköinen, värikin tytölle täydellisyyttä hipova muttamutta.. Joo, se vaihteettomuus on tietysti tylsä juttu, mutta vielä enemmän buuausta saa se, että tässä ei ole lainkaan jalkajarruja. Mutta vitsit, että on hieno pyörä muuten. Ja hinta on kyllä kova siihen nähden, ettei tässä ole niitä vaihteita.. JA vähän mietityttää tämän kestävyys.. Tätä pyörää myy ainakin Eurotoys.
Crescent Saga 20" 3-vaihteinen, 369 €

Crescent Saga 20" 3-vaihteinen, 369 €

No nämä Crescentin pyörät ovat samanlaisia, mutta alempi viime vuoden mallia. Ja nätimmän värinen :) Kalleimmatkin, mutta jotenkin tuntuu, että nämä kestäisivät siskolta toiselle ja kolmannellekkin. Aada testasi tätä pyörää viime keväänä lapsimessuilla ja pyörä oli silloin oikein passelin kokoinen ja ennen kaikkea, ajoasento oli hyvä! Olisipa siellä tänäkin vuonna mahdollisuus testata pyöriä.. Näitä myy myös mm. Nummen Pyörä.



Popal OM20 leopardi 20" 1-vaihteinen 225 €
Ja sitten on vielä tämä wild card, musta hevonen, joka hurmasi tytön täysin..! Enpä olisi kuuna päivänä uskonut! Leopardiprintillä saattoi olla merkitystä :)  No, tämäkin on vaihteeton, mutta tyttö heti kyllä huomautti, että onhan siinä yksi kuitenkin, eikä se haittaa..  Mutta jarruista ei mainittu mitään kaupan sivuilla. Kai se nyt pysähtyy muutenkin, kuin kengän kärjellä..? Pyörä löytyy tietoineen täältä. Pyöriä kyllä oli vaikka mitä herkkuja, mutta nämä Popalin pyörät taisivat kaikki olla ilman vaihteita. (ja niitä jarruja?)

Joka tapauksessa, pyörää kyllä pitäisi päästä lapsen itse kokeilemaan, jotta näkisi millainen ajoasento on ja että pyörä on kooltaan lapsen hallittavissa. Täältä Nopsan sivuilta löytyy muuten suuntaa antava kokotaulukko.

Sitten olisi vielä uusi kypäräkin hankittava...




Kolme ylintä Nutcasen malleja, kaksi alinta Just Sport-merkkisiä. Kaikki kypärät sekä äidin,että tyttären mieleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti